Prečo si vybrať vinylovú podlahu Moduleo?

Kategórie: Podlahy

Podlahy s hyperrealistickým dizajnom

Dosky a dlaždice v kolekciách Moduleo sú inšpirované prírodou. Boli navrhnuté, vyvinuté a vyrobené v Belgicku. Každá vrstva má detaily ostré ako žiletka a pôsobí hyperrealisticky. Pre tých, ktorí radi vidia veci vo veľkom, sú v kolekcii Roots k dispozícii dosky a dlaždice vo veľkom formáte. Vinylové podlahy Roots sú dostupné v rôznych veľkostiach.

Výnimočná rozmanitosť vzorov

Originálne parketové dosky nie sú nikdy identické a v detailoch je vždy prirodzená rozmanitosť. Rovnako jedinečná je podlaha Moduleo. Koniec koncov, vytvárame autentické podlahy prakticky bez opakovania: náš absolútny bestseller má najmenej 90 jedinečných dosiek na dizajn!

Vždy autentický vzhľad a dojem

Vinylové podlahy Moduleo nachádzajú inšpiráciu v prírode. Musia vyzerať autenticky a tak sa aj cítiť. Realizmus zvyšujeme aj zlepšením textúry vrchnej vrstvy. Prostredníctvom jedinečného „procesu razenia“ oživujeme najmenšie detaily každého dizajnu dreva. Vďaka tomuto reliéfnemu povrchu môžete vidieť a cítiť hĺbku drevených vlákien a hŕč.

Príjemný mäkký a hrejivý pocit

Bez toho, aby ste si to uvedomovali, váš pocit pohody sa zvyšuje, keď prechádzate po podlahe Moduleo. Pružná vrstva predvída vašu telesnú hmotnosť a vytvára jemný pocit pod nohami. Vinylová podlaha je tiež príjemne teplá. Pretože podlaha Moduleo má vynikajúce izolačné vlastnosti, teplota zostáva príjemná v každom ročnom období. Všetky dosky a dlaždice sú vhodné aj na podlahové kúrenie.

Výborná akustika v dome

Jednou z veľkých výhod luxusných vinylových podláh Moduleo je ich akustický komfort. Vinyl je odolný a znižuje hluk pri chôdzi a preprave na absolútne minimum – skvelá správa pre vás a vašich susedov. Ak teda chcete vo svojom dome zahnať nepríjemné zvuky, Moduleo vám ponúka dokonalé riešenie podlahy.

Jednoduchá údržba

Vrchná ochranná vrstva tiež odpudzuje nečistoty a roztoče. Zatiaľ čo škvrny je možné odstrániť okamžite, jednoduchým kefovaním čistou vodou. 

Spoľahlivá kvalita 

Pri bežnom používaní a za predpokladu, že sa podlaha dobre udržiava, je vinylová podlaha od Moduleo mimoriadne odolná. Preto vám radi poskytneme dlhodobú záruku až 20 rokov.

Plne odolná voči vode

Vinyl odpudzuje vodu, vďaka čomu je podlaha Moduleo ideálnym riešením podlahy do kuchýň a kúpeľní a tiež do akéhokoľvek iného priestoru v domácnosti. Podlaha je odolná voči vode a pošmyknutiu a veľmi jednoduchá na údržbu.

Ochranná vrchná vrstva

Vaša podlaha Moduleo s istotou odolá nárazom. Vrchná vrstva s patentovanou vrstvou Protectonite PU pomáha chrániť pred opotrebovaním, poškriabaním a škvrnami a chráni dizajn.

Výborná stabilita

Patentovaný systém so superpevnými sklolaminátovými vrstvami zaručuje vysokú tvarovú stálosť. A to má za následok minimálne zmršťovanie a rozťahovanie spôsobené zmenami teploty, vlhkosti alebo slnečného žiarenia.

Žiadne trvalé stopy

Luxusná vinylová podlaha Moduleo je taká odolná, že po odstránení tlaku pätiek alebo nôh nábytku sa podlaha vráti do pôvodného stavu.

Súvisiace príspevky

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár