Bona Spray Mop, jednoduché čistenie podláh

Kategórie: Podlahy

Podlaha je najväčším povrchom v domácnosti. Je denne namáhaná a usádzajú sa na nej prach a nečistoty. Krásny a zdravý domov preto začína práve od podlahy. Pravidelné čistenie a správna údržba sú najlepším spôsobom, ako predĺžiť životnosť podláh, dlhodobo zachovať ich krásny vzhľad a zároveň redukovať baktérie na podlahe.

Ako je už všeobecne známe, drevené a laminátové podlahy sú citlivé na nadmerné množstvo vody. Čistenie týchto typov podláh pomocou bežného mopu a vedra s vodou im preto môže uškodiť. Aby ste svoju podlahu chránili, na trhu existujú striekacie mopy, pomocou ktorých sa aplikuje na podlahu len malé množstvo čistiaceho prostriedku a vody, ktorá sa potom zotrie a podlaha tak nezostáva nadmerne vlhká.

Pri výbere kvalitného mopu je dôležité, aby vám dobre padol do ruky, mal by byť ergonomický a pritom dostatočne robustný, a zároveň by mal umožniť upratovanie aj v horšie prístupných miestach. Skvelým pomocníkom, ktorý spĺňa uvedené požiadavky, uľahčí vám údržbu podlahy a je skutočnou zárukou kvality a trvanlivosti je BONA PREMIUM SPRAY MOP.

Skvelý mop pre ľahkú, rýchlu a kvalitnú údržbu podláh

Bona Premium Spray Mop je najrýchlejší, najľahší a najefektívnejší spôsob čistenia podláh. Práca s ním je skutočne jednoduchá. Má otočnú hlavu pre dosah do obtiažne prístupných miest, čistiaci prostriedok je umiestnený priamo v mope a dávkuje sa jednoduchým stlačením páčky na rukoväti. Náplň je možné jednoducho vymeniť za novú alebo ľahko doplniť prostredníctvom ekonomicky výhodných náhradných náplní podľa typu podlahovej krytiny.

Utierka Bona Cleaning Pad odstráni 99 % baktérií

Mop je vybavený patentovanou mikrovláknitou utierkou Bona Cleaning Pad. Bežné čistiace utierky môžu posúvať nečistoty, rozptyľovať prach a zanechať po sebe zvyšky špiny. Čistiaca utierka z mikrovlákna Bona Cleaning Pad má unikátny dizajn s dvojzónovou čistiacou akciou, absorbuje nečistoty v dvoch zónach. Tmavo modré vonkajšie vlákna štiepia špinu, zatiaľ čo svetlo modré vnútorné vlákna zachytávajú a absorbujú nečistoty a nezanechávajú po sebe žiadne zbytky nečistôt. Utierka je šetrná k vašim podlahám a je špeciálne navrhnutá tak, aby sa ľahko prichytila suchým zipsom k všetkým Bona mopom. Výsledok testu potvrdzuje, že použitím utierky Bona Cleaning Pad v kombinácii s bona čističom dokáže odstrániť 99 % baktérii. 

Pred umývaním podlahy najprv podlahu vysajte vysávačom, aby ste odstránili všetky hrubé nečistoty, ktoré by mohli pri čistení podlahu poškriabať. Namiesto vysávača môžete použiť aj elektrostatickú utierku určenú na čistenie podláh suchou metódou - Bona Dusting Pad.

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár