Kompozitné podlahy NaturMax

Kategórie: Podlahy

Kompozitné podlahy s minerálnym jadrom sú najmodernejšou podlahovou technológiou dostupnou na našom trhu. Táto inovatívna zmes minerálov a moderných polymérov na báze uhlíka bola vyvinutá v našich laboratóriách. Jadro podlahy vyrobené technológiou HD MINERAL CORE zaisťuje mimoriadnu odolnosť. Napriek hrúbke 4 mm majú podlahy NaturMax veľmi vysokú triedu záťaže 23 (intenzívne domáce použitie, napr. chodby, schodiská, kuchyne) a 32 (komerčné využitie napr. škôlky, kancelárie, čakárne, hotelové vestibuly). Sme si istí kvalitou našich produktov a zdôrazňujeme, že neobsahujú škodlivé ftaláty a zmäkčovadlá. Kompozitné podlahy NaturMax sú moderné, praktické a mimoriadne odolné. Podlahy sú vodeodolné a vďaka vysokej hustote a veľmi dobrej tepelnej vodivosti sú ideálne na podlahové kúrenie. Minerálne jadro zaisťuje tvarovú stálosť, vďaka čomu môžeme podlahy položiť na plochu až 200 m2 bez dodatočných dilatácií. Vďaka zámkom, ktoré používa renomovaná švédska firma VaLINGE, je pokládka podláh mimoriadne jednoduchá.

HD MINERAL CORE - JADRO VYROBENÉ TECHNOLÓGIOU RIGID

Minerálne jadro, na ktorom sú založené kompozitné podlahy NaturMax, je vyrobené technológiou RIGID - tuhé a homogénne jadro. To znamená, že na rozdiel od tradičných LVT panelov sa jadro HDMC vyrába v dvoch krokoch. V prvej fáze výroby sa pripravuje jadrová zmes. Prírodné minerály sú zmiešané v presne stanovených pomeroch. Vhodne zvolená zmes materiálov určuje funkčné vlastnosti podláh.  V ďalšom kroku sa homogénna zmes extruduje do jadra s veľmi vysokou hustotou. Výrobný proces prebieha pod neustálym dohľadom na niekoľkých desiatkach miest kontroly kvality. Podlahy NaturMax možno klasifikovať ako podlahy SPC, čo znamená SOLID POLYMER CORE. To znamená pevné jadro s vysokou hustotou.

PREČO SI VYBRAŤ PODLAHU NATURMAX

  • PRÍRODNÁ ŠTRUKTÚRA - Jedinečný, skutočný dizajn a štruktúra dreva boli vybrané z najkrajších druhov dreva na svete.
  • TICHÁ PODLAHA - Moderné a tiché kompozitné podlahy prinášajú pri každodennom používaní pohodlie do vášho života.
  • JEMNÁ NA DOTYK - Mäkká, jemná a matná podlaha – najlepšia reprezentácia skutočného dreva.
  • ODOLNOSŤ + PEVNEJŠIE ZÁMKY - Minerálne jadro tvoria predovšetkým extrémne odolné zámky, ktoré zaisťujú najvyššiu životnosť podlahy. Zámky v našich podlahách sú až dvakrát pevnejšie ako zámky LVT podláh.
  • VODEODOLNÁ - Vody sa viac netreba báť, pretože naše podlahy sú vodeodolné. Časté čistenie alebo rozliatie nápojov už nie je pre vašu podlahu nebezpečné.
  • PODLAHOVÉ KÚRENIE - Veľmi nízky tepelný odpor našich podláh znamená efektívnejšie využitie systému podlahového vykurovania. Vďaka technológii HD Mineral Core spotrebuje vaše podlahové kúrenie menej paliva a z jednej domácnosti v Európe sa každý rok uvoľní do atmosféry o viac ako 60 % menej uhlíka.
  • ROZMEROVÁ STABILITA - Minerálne jadro zabezpečuje vysokú stálosť rozmerov bez ohľadu na úroveň slnečného žiarenia na podlahu. Vďaka tomu môžete bez dodatočných dilatácií položiť až 200 m2.

POUŽITIE PODLÁH NATURMAX

Podlahy sú svojou štruktúrou a vlastnosťami ideálne do detských izieb, obývacích izieb s kuchynským kútom. Sú dokonalým riešením namiesto dlažby v kuchyni. Podlahy sú vďaka svojej životnosti a vodeodolnosti ideálne aj na bývanie na prízemí s priamym vstupom zo záhrady.

Súvisiace príspevky

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár

1 komentáre

Autor JimmyErazy 24.02.2024 13:16:08

Good luck :)