Spoľahlivá ochrana proti vode - vodeodolné podlahy EGGER

Kategórie: Podlahy

Vodeodolné laminátové podlahy EGGER na báze dreva sú spoľahlivé a ideálne do vlhkého prostredia. Hlavnými benefitmi sú: autentické povrchové štruktúry, príjemný a prirodzený vzhľad v širokom výbere dekorov, ochrana pred vodou, odolnosť, jednoduchá údržba a čistenie, pohodlná a rýchla inštalácia vďaka systému CLIC it!.

Hlavné benefity:

Autentické povrchové štruktúry

Vnútorným hodnotám zodpovedá vonkajšia príťažlivosť: Autentické dekory podláh v kombinácii s harmonickými povrchovými štruktúrami spôsobujú, že dekory dreva a kameňa vyzerajú veľmi prirodzene.

Ochrana proti vode a vlhkosti

V bežnom živote sa nehody s rozliatou vodou na podlahe stávajú väčšinou rýchlo a nečakane. Buďte však bez obáv! Vodeodolné podlahy EGGER to vydržia.

Jednoduchá inštalácia

Inštalačný systém CLIC it! iuľahčuje plávajúcu pokládku podlahy, minimalizuje tvorbu škár a zaisťuje optimálnu súdržnosť podlahových dosiek.

Odolné proti vode, praktické a cenné pre prírodu

Výberom vodeodolných podláh EGGER sa rozhodujete pre trvalo udržateľné riešenie. Všetky podlahy sú vyrobené z dreva, ktoré pochádza z regionálneho, certifikovaného lesného hospodárstva. Firma EGGER uplatňuje šetrný prístup k využívaniu  prírodných zdrojov tým, že vo veľkej miere využíva vedľajšie produkty z piliarskej výroby a zbytkové drevo. Tieto podlahy sú 100% bez PVC a zmäkčovadiel a zabezpečujú tak zdravé životné prostredie. Výrobky boli ocenené európskou ekoznačkou a nesú označenie kvality „Blue Angel“ za splnenia tých najprísnejších emisných noriem.  Vnútorné hodnoty korešpondujú s vonkajšou príťažlivosťou: v autentických dekoroch kombinovaných s odpovedajúcimi povrchovými štruktúrami pôsobia efekty dreva a kameňa veľmi prirodzene.

Vodeodolné podlahy EGGER nielen bezpečne chránia pred vodou, ale tiež zvládajú každodennú záťaž a namáhanie. Sú robustné a odolné. Svetlostály povrch sa jednoducho čistí a pôsobí antibakteriálne. So zámkovým inštalačným systémom CLIC it! je možné všetky podlahy jednoducho pokladať ako plávajúce. Podlahové dosky je možné spájať pod uhlom alebo ich zarážať. Presnosť frézovania a tvar zámku minimalizuje tvorbu škár pri normálnych teplotných a klimatických výkyvoch a zaisťuje optimálnu súdržnosť podlahových dosiek. Demontáž a výmena jednotlivých podlahových dosiek nie je zložitá. Všetky podlahy EGGER sa výborne hodia pre pokládku na systémy podlahového kúrenia.

S akým množstvom vody si vaša podlaha bez následkov poradí?

Medzi vodeodolnými podlahami EGGER vždy nájdete tú pravú podlahu pre vaše potreby- či už pre súkromný priestor, alebo komerčný. Klasické, moderné alebo rustikálne: podlahy EGGER v dekoroch dreva, kameňa a dlaždíc sa hodia pre každý štýlu interiéru. Značka EGGER ponúka 2 rôzne typy vodeodolných podláh. Ktorá laminátová podlaha vyhovuje vašim potrebám?

Podlaha Laminát so systémom Aqua CLIC it! pre bezstarostný každodenný život

Podlaha Laminát s inštalačným systémom Aqua CLIC it! je najnovším prírastkom do produktovej skupiny vodeodolných podlahových krytín EGGER. Táto podlaha spoľahlivo odoláva vode. Kombinácia vodotesného inštalačného systému Aqua CLIC it! s ochranou proti napúčaniu hrán, vodeodolného povrchu a nosnej dosky na báze dreva zaisťujú ochranu proti prenikaniu vody do podlahy po dobu až 24 hodín. Podlaha EGGER Laminát Aqua CLIC it! je navrhnutá pre súkromné použitie a spoľahlivo chráni pred prípadnými nehodami s vodou- najmä v kúpeľni, kuchyni a predsieni. Bez obáv tak môžete povedať: Zbohom chladným dlaždiciam!

Prehľad všetkých výhod:

  • Vodeodolná podlaha vďaka vodotesnému inštalačnému systému Aqua CLIC it! a vodoodpudivému povrchu- ochrana proti vode po dobu 24 hodín
  • Perfektné riešenie pre vašu kuchyňu, kúpeľňu alebo predsieň
  • Dlhá životnosť a atraktívny vzhľad vďaka obzvlášť odolnému a svetlostálemu povrchu
  • Bezpečná a pohodlná pokládka s inštalačným systémom EGGER Aqua CLIC it!: vďaka zámkovému inštalačnému systému s predpnutým tvarovým profilom sa pokladá plávajúcim spôsobom so spoľahlivo tesnými spojmi
  • Vyrobené udržateľným spôsobom vďaka použitiu dreva z regionálneho certifikovaného lesného hospodárstva
  • 100% bez PVC a zmäkčovadiel
  • Nové podlahy rady Laminát s technológiou Aqua CLIC it! sú k dispozícii vo formátoch podlahových dosiek Large a Classic

Podlaha Laminát Aqua+ na báze dreva je prémiovým produktom v rade vodeodolných podláh EGGER a vody sa rozhodne nebojí

Ide o prvotriednu podlahu s vylepšenou ochranou proti napúčaniu. Špeciálne zloženie s vodeodolnou nosnou doskou Aqua+ s technológiou ochrany proti napúčaniu v kombinácii s inštalačným systémom CLIC it! a vodoodpudivým povrchom, robia z tejto podlahy ideálne riešenie pre náročné výzvy. Táto podlaha spoľahlivo odolá vlhkosti a vode po dobu až 72 hodín. Vďaka tomuto špeciálnemu zloženiu sa podlaha hodí rovnako dokonale do súkromných kuchýň, kúpeľní a predsiení, ako aj pre komerčné priestory so zvýšenými nárokmi na čistenie - dokonca aj parným čističom. Podlahy Laminát Aqua+ sa dodávajú v širokej škále autentických drevodekorov a reprodukciách kameňa. Povrchová štruktúra so synchronizovanými pórmi kopíruje štruktúru dekoru, takže podlaha pôsobí na dotyk rovnako prirodzene, ako vyzerá. Voľba ideálneho formátu podlahovej dosky dodá každej miestnosti niečo navyše. Podlahové dosky Classic poskytujú vyvážené proporcie. Širšie podlahové dosky Large sa hodia do priestranných miestností a zdôrazňujú efekt dekorov vidieckého domu. Podlahové dosky EGGER vo formáte Kingsize ponúkajú zvláštny efekt. Dodávajú vzhľadu kameňa sofistikovaný charakter dlaždíc.

Prehľad všetkých výhod:

  • Spoľahlivá ochrana proti vode: 72 hodín vodeodolná podlaha podľa testu povrchového napúčania
  • Inšpirované prírodou: k dispozícii v širokom výbere autentických reprodukcií dreva a kameňa
  • Bezpečná a pohodlná pávajúca pokládka s inštalačným systémom EGGER CLIC it!. Podlahy Laminát Aqua+ je možné aj celoplošne lepiť priamo na podklad
  • Vyrobené udržateľným spôsobom vďaka použitiu dreva z regionálneho certifikovaného lesného hospodárstva
  • 100% bez PVC a zmäkčovadiel
  • Dlhá životnosť vďaka vysoko odolnému a svetlostálemu povrchu

Súvisiace produkty

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár