Plávajúce vinylové podlahy FATRA CLICK

Kategórie: Podlahy

Podlaha novej generácie, to je vinylová podlaha FatraClick. Unikátna konštrukcia tejto podlahoviny kombinuje prednosť klasických a vinylových podláh. Skladá sa z niekoľkých vrstiev a ľahko sa pokladá, a to celkom bez lepenia, iba pomocou zámkových spojov (patentovaný systém ,,UNICLIC"). Výnimočnosť podlahám udáva autentická kresba prírodného dreva a kameňa nielen na pohľad, ale vďaka povrchovej štruktúre aj na dotyk. Oproti klasickým vinylovým podlahám určeným na lepenie majú väčšiu výšku a znesú jemné nerovnosti podkladu.

Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam nájdu tieto viacvrstvové podlahy využitie prakticky v akýchkoľvek priestoroch vrátane tých náročnejších. Plávajúca vinylová podlaha je vhodná pre alergikov, osoby s dýchacími ťažkosťami, nedržia sa na nej prach, mikróby ani roztoče. Podlahy FatraClick sa môžu  pochváliť špeciálnou antibakteriálnou úpravou.

Výhody produktu

  • dokonalý dizajn imitujúci drevo alebo kameň
  • rýchla a ľahká montáž bez lepenia
  • vynikajúca zvuková izolácia
  • povrch odolný voči baktériam
  • možnosť montáže na podlahové kúrenie
  • záruka 10 rokov

Rez produktom

1. PUR Ochranná vrstva

2. Vinylová designová vrstva

3. HDF vrstva so zvýšenou odolnosťou voči vlhkosti

4. Uniclic systém pre jednoduchú montáž

5. Korková vrstva zabezpečujúca zvukovú a tepelnú izoláciu                                                                                 

Montážne video

Vinylová plávajúca podlaha FatraClick je vybavená zámkovým spojom Uniclic a montuje sa bez lepidla. Po podlahe môžete chodiť počas montáže a ihneď po. Montáž podlahy sa realizuje na PE fóliu, ktorá slúži ako parozábrana. Viac informácii o spôsobe pokládky nájdete v návode a videu.

Zdieľajte tento obsah

Pridať komentár